Welkom bij Autohandel VANHOO


Sinds 1978 is Autohandel Vanhoo actief op de internationale markt van jonge schadewagens. Wij kopen onze voertuigen aan bij de Belgische verzekeringmaatschappijen en autodeskundigen en verkopen deze schadeauto's, in de staat waarin zij zich bevinden, naar alle landen van Europa.

Onze voorraad bestaat uit meer dan 150 ongevalwagens van alle merken. Dagelijks worden een tiental nieuwe wagens aangevoerd.

In onze gebouwen beschikken wij over de nodige infrastructuur om u deze schadevoertuigen nauwkeurig te laten schatten. Indien u beslist heeft te kopen, helpen wij u graag bij het laden van de voertuigen.

Een eerste indruk van ons aanbod kan u vinden in onze database door op de knop 'STOCK' te klikken. De informatie wordt ge´llustreerd aan de hand van fotomateriaal.

Hebt u interesse in een bepaalde wagen? Op de detailpagina kan u het referentienummer vinden. Door het aan te klikken kunt u ons per e-mail om meer informatie verzoeken. Per kerende krijgt u meer details gemaild.

Misschien zit het voertuig waarop u naar op zoek bent er nog niet tussen? Dan hebt u twee mogelijkheden:

  • Ofwel komt u regelmatig eens terug kijken op de site.
  • Ofwel schrijft u zich in op onze wekelijkse informatie e-mail. Daarin krijgt u een kort overzicht van de nieuwe wagens die beschikbaar zijn.

Toch nog een andere vraag? Stuur ons een e-mail en u krijgt zo snel als mogelijk antwoord op uw vraag.

Bekijk ook de nieuwe site Cars2Repair die beschikt over een grote catalogus van ongevalwagens, schadewagens, schadeauto's en wagens voor afbraak.